Percheziții în Cluj și în alte județe la persoane bănuite de tâlhărie. Tânăr, amenințat cu un cuțit pentru o sumă de bani și un telefon

Percheziții în Cluj și în alte județe la persoane bănuite de tâlhărie. Tânăr, amenințat cu un cuțit pentru o sumă de bani și un telefon
| Foto: replicaonline.ro

Un tânăr de 23 de ani a fost amenințat cu un cuțit și deposedat de bani și un telefon mobil.

Poliţiştii din Şelimbăr, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat, joi, trei percheziţii pe raza judeţelor Cluj, Alba şi Vâlcea, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. 
 
“Conform anchetatorilor, la data de 7 octombrie, în jurul orei 00,30, în timp ce se aflau în comuna Şelimbăr, zona Post Control Veştem, persoanele bănuite, prin ameninţarea cu un cuţit, ar fi deposedat un tânăr de 23 de ani, din Veştem, de 600 de lei şi un telefon mobil. În urma percheziţiior au fost ridicate mai multe mijloace de probă, documente şi telefoane”, au precizat polițiștii, conform Agerpres. 
 
Cercetările sunt continuate la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. 
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba, Cluj şi Vâlcea.   

Comenteaza