Percheziții într-un dosar de delapidare și tăinuire, doi bărbați sunt cercetați. Suma se ridică la 18.000 de lei

Percheziții într-un dosar de delapidare și tăinuire, doi bărbați sunt cercetați. Suma se ridică la 18.000 de lei

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale din Constanța au efectuat 3 percheziții domiciliare, unde au descoperit peste 6 tone de cereale și 5, 9 tone de azot. Doi bărbați sunt sunt cercetați.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare și tăinuire, în cursul zilei de ieri, 15 mai a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 52 de ani, în timp ce ar fi predat unei persoane, de la o fermă din localitatea Satu Nou din județul Constanța, o cantitate de grâu contra unei sume de bani.  Bărbatul în cauză, șofer al unui ansamblu format din autotractor și semiremorcă, transporta cereale pentru o societate comercială.

În continuarea flagrantului, polițiștii de la transporturi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Satu Nou.

Polițiștii au descoperit peste 6 tone de cereale (porumb, grâu, orz, floarea soarelui și amestec cereale), 5, 9 tone de azot, 120 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină și 3 telefoane mobile.

Valoarea estimativă a bunurilor indisponibilizate, cu privire la care există indicii că provin din săvârșirea unor infracțiuni, este de 18.000 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări față de cele două persoane, de 52 și 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, respectiv tăinuire.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza