Percheziţii la Primăria Cluj VIDEO

Percheziţii la Primăria Cluj VIDEO
Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti au descins în această dimineaţă la Primăria din Cluj-Napoca, de unde au ridicat mai multe documente.

Procurorii refuză să dea informaţii despre percheziţiile de la Primărie. Prima informaţie este că în sediul Primăriei s-ar afla atât procurori de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, cât şi de la DNA.

Reprezentanţii DNA Bucureşti au dat o singură declaraţie -  "nu putem nici confirma, nici infirma. Deocamdată nu este publică informaţia".

UPDATE

"Nu ştiu nimic despre o percheziţie. Noi am primit în această dimineaţă o solicitare scrisă de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, prin intermediul căreia ne-au fost solicitate mai multe documente din cadrul Primăriei, pe care momentan le procesăm pentru a le trimite", a declarat Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, pentru ziuadecj.ro.

Din informaţiile noastre, nu este vorba despre documente secrete, ci despre o verificare uzuală.

Procurorii se află acum în biroul primarului, care este păzit de o persoană ce nu permite accesul nimănui. Interzicerea accesului jurnaliştilor a fost dictată chiar de către procurori, care au interzis să fie filmaţi sau fotografiaţi.

Vom reveni cu amănunte.

Comenteaza