Percheziţii la spărgători de locuinţe. Ce au descoperit poliţiştii VIDEO

Percheziţii la spărgători de locuinţe. Ce au descoperit poliţiştii VIDEO
Poliţiştii clujeni au efectuat vineri două percheziţii la persoane bănuite că ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei dintr-o locuinţă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, "La data de 27 martie poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au efectuat percheziţii domiciliare în Cluj-Napoca şi Căpuş, la doi bărbaţi bănuiţi de complicitate la furt calificat şi tăinuire".

Din cercetări a reieşit că un clujean de 48 de ani ar fi pătruns  prin escaladarea zidului şi forţarea unui geam într-o locuinţă din comuna Floreşti. Din interior ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei şi ar fi plecat de la locul faptei cu un autoturism condus de un alt clujean, de 40 de ani. 

În urma investigaţiilor, poliţiştii au depistat un al treilea bărbat, de 45 de ani, cu ajutorul căruia ar fi fost valorificate bunurile provenite din furt. 

În urma descinderilor au fost ridicate bijuterii, ceasuri şi aparatură electronică, bunuri provenite din activitatea infracţională, air cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tăinuire.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Comenteaza