News alert Video Foto Pericol de explozie la Cluj! Incendiu puternic lângă două rezervoare pline cu gaz

Pericol de explozie la Cluj! Incendiu puternic lângă două rezervoare pline cu gaz
Pericol de explozie la Cluj! Incendiu puternic lângă două rezervoare cu gaz
Pericol de explozie la Cluj! Incendiu puternic lângă două rezervoare cu gaz
Pericol de explozie la Cluj! Incendiu puternic lângă două rezervoare cu gaz

Cinci autospeciale de stins incendii, o auto platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost trimise să intervină în apropierea localității Suceagu, izbucnit în apropierea unor rezervoare cu gaze.

Un incendiu s-a extins de la vegetația uscată, aprinsă în apropierea localității Suceagu, la mai multe imobile, folosite în trecut ca și grajduri pentru animale, iar în prezent aveau funcțiuni mixte sau erau dezafectate.

"Intervenția a fost una cu risc ridicat deoarece în apropierea clădirilor cuprinse de flăcări se aflau două rezervoare cu gaze, de cca 10.000l, care au fost puse în pericol de flăcările extinse de la vegetația uscată.

Pentru stingerea flăcărilor au fost dislocate cinci autospeciale de stins incendii, o auto platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și, preventiv, un echipaj SMURD", transmit reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit pompierilor, în aceste momente se acționează pentru protejarea rezervoarelor de gaze și, concomitent, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins fostele grajduri.

Până în aceste momente, nu au fost persoane care să solicite consult medical la locul intervenției.

Comenteaza