Pericol public! Clujean de 22 de ani condamnat la închisoare cu suspendare, prins de polițiști după ce a condus fără carnet

Pericol public! Clujean de 22 de ani condamnat la închisoare cu suspendare, prins de polițiști după ce a condus fără carnet
| Foto: Arhiva

Un tânăr a fost oprit în trafic pentru control în timp ce se deplasa cu mașina în Cluj-Napoca. Polițiștii au aflat că acesta nu avea carnet și că a primit recent pedeapsa cu închisoare.

Polițiștii clujeni au oprit în trafic, la data de 16 august 2023, în jurul orei 23:40, un bărbat de 22 de ani care conducea un autoturism. Acesta nu deținea permis de conducere.

“Ulterior, în contextul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta a fost condamnat recent la pedeapsa de 2 ani și 8 luni de închisoare, aflându-se sub efectul suspendării executării pedepsei sub supraveghere, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier”, a transmis IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 17 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru propunerea și dispunerea unui alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

De asemenea, un alt bărbat, de 41 de ani, din comuna Aghireșu, a fost depistat, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere. 

Bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru alte fapte, printre care și infracțiuni rutiere, aflându-se în stare de recidivă. 

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ani, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis. 

 

Comenteaza