Permise ridicate şi amenzi în valoare de 28.000 de lei în urma unor razii în trafic pe şoselele Clujului

Permise ridicate şi amenzi în valoare de 28.000 de lei în urma unor razii în trafic pe şoselele Clujului

Polițiștii de la rutieră au acţionat pe şoselele din Cluj pentru a depista infractorii din trafic la Huedin şi Dej, dar şi pentru a preveni și combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

HUEDIN: În perioada 26 – 28 ianuarie a.c., efective din cadrul Poliției orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin au derulat activități pentru menținerea climatului de siguranță publică, dar și în scopul prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere generate de nerespectarea regulilor de circulație.

În cadrul acțiunii, polițiștii au oprit în trafic pentru verificări 132 de autovehicule și au legitimat 141 de persoane, iar în urma celor constatate au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 de lei.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și au reținut 3 permise de conducere.

DEJ: În perioada 26-28 ianuarie a.c., polițiștii din municipiul Dej au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă cu efective mărite, în sistem integrat, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, combaterea faptelor antisociale, dar și în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

La acțiunile au fost angrenați polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, dar și jandarmi.

Astfel, aceștia au constatat și aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 17.000 de lei, au reținut un permis de conducere pentru nerespectarea regimului de viteză și un certificat de înmatriculare. Totodată, au fost testate 38 de persoane cu aparatul etilotest și 3 persoane cu aparatul drug test.

Comenteaza