Persoană bătută în public, din senin

Persoană bătută în public, din senin
O persoană a fost agresată în public, în după-masa zilei de marţi, 22 iulie, de către un necunoscut, fără a exista un motiv anume.

Un bărbat de 54 de ani este acuzat de vătămare corporală, după ce a coborât din autoturism şi, fără vre-un motiv aparent, l-ar fi lovit în cap pe un alt bărbat, de 62 de ani.

"La faţa locului, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au identificat un bărbat de 62 de ani, din Cluj-Napoca care a relatat organelor de poliţie faptul că, în jurul orei 12:50, aflându-se în Piaţa Mihai Viteazu, conducătorul unui autoturism l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului, fără vreun motiv anume. În fapt, în timp ce se afla în staţia de autobuze, bărbatul ar fi fost acroşat uşor de o conducătoare auto, motiv pentru care a purtat o discuţie mai aprinsă cu aceasta. Între cei doi, ar fi intervenit un alt conducător auto, care ar fi coborât din autoturism şi l-ar fi lovit pe bărbat", a transmis, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru lămurirea tuturor celor întâmplate şi luarea măsurilor ce se impun, împotriva agresorului fiind depusă o plângere pentru săvârşirea infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe".

 

Comenteaza