Foto Peste 100 de polițiști clujeni au fost avansați în grad de Ziua Poliției Române

Peste 100 de polițiști clujeni au fost avansați în grad de Ziua Poliției Române
| Foto: IPJ Cluj

Polițiștii clujeni au fost premiați și avansați în grad în cadrul unei ședințe festive organizate de Ziua Poliției Române.

Șefii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj i-au felicitat, vineri, 24 martie, pe cei 124 de ofițeri și agenți de poliție care au fost avansați la împlinirea  stagiului minim în grad profesional, iar 29 de polițiști, dintre care 19 ofițeri și 10 agenți, au fost avansați în grad profesional mai devreme de îndeplinirea stagiului minim.

De asemenea, conducerea inspectoratului a oferit polițistului Paven Vlad, Șef de Post Poliție Comuna Ciurila, un certificat de apreciere și felicitări pentru gestul nobil pe care l-a făcut în luna februarie 2023, atunci când a intervenit în ajutorul unor persoane aflate în mașinile blocate din cauza ninsorii abundente, pe raza comunei.

Printre aceste persoane s-a aflat și o mamă cu trei copii. Polițistul și-a sacrificat ziua liberă pentru a-i duce în siguranță înapoi la locuința lor.

„În același cadru festiv, șeful inspectoratului, domnul chestor de poliție Rus Mihai, a premiat câștigătorii concursurilor de tir și fotbal, competiții care s-au derulat pe parcursul acestei săptămâni, cuprinse în calendarul Zilei Poliției 2023”, a transmis IPJ Cluj.

Totodată, șefii IPJ Cluj i-au felicitat pe polițiști pentru munca depusă și devotamentul cu care își desfășoară activitățile.

Comenteaza