Peste 1.200 de misiuni pentru jandarmii din Cluj, într-o singură lună

Peste 1.200 de misiuni pentru jandarmii din Cluj, într-o singură lună
Peste 300 de misiuni într-o singură lună, în februarie, de către jandarmii de la Gruparea Mobilă din Cluj, şi alte aproape 1000 de misiuni efectuate de jandarmii de la Inspectoratul Judeţean.

Este vorba în total de 350 de misiuni, între care 45 se referă la menţinerea ordinii publice în Cluj-Napoca şi în mediul rural din judeţ. Alte 36 de misiuni se referă la menţinerea ordinii publice la 17 manifestări de protest şi la 12 altfel de manifestări, dar şi cu prilejul a şapte meciuri.


Jandarmii de la brigada mobilă au constatat în februarie un număr de 21 infracţiuni constatate cu 32 făptuitori prinşi - în misiunile executate independent sau împreună cu Poliţia. Totodată aceştia au aplicat 158 de amenzi, în valoare totală de 27.950 lei.

În ce priveşte jandarmii de la Inspectoratul Judeţean, numărul misiunilor acestora ajunge la aproape 1.000 în februarie.

400 dintre acestea au fost misiuni de menţinere a ordinii publice din judeţul Cluj, în staţiunile montane şi traseele turistice adiacente, în timp ce 410 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive şi culturale sau artistice.

Etichete
Comenteaza