Peste 13 tone de deșeuri colectate la Florești, în doar două zile

Peste 13 tone de deșeuri colectate la Florești, în doar două zile
| Foto: centrucolectaredeseuri.ro

Mai bine de 13,3 tone de deșeuri din construcții și demolări, plus 5 tone de deșeuri voluminoase, au fost colectate în doar două zile în cea mai mare comună din România.

Peste 13,3 tone de deșeuri din construcții și demolări, respectiv 5 tone de deșeuri voluminoase au fost colectate în cele două zile în care s-a desfășurat campania lansată de Primăria Florești și operatorul de salubritate, la sfârșitul anului trecut, a anunțat edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

„Aceste campanii vor continua la nivelul comunei Florești. A fost o prima acțiune de colectare de deșeuri de acest fel organizată de Primărie în colaborare cu operatorul de salubritate și sunt hotărât să nu ne oprim aici. Avem în lucru soluții pentru colectarea deșeurilor din comună în mod civilizat, și vom lua măsuri împotriva celor care aruncă gunoaie în mod ilegal.

Solicit din nou locuitorilor comunei să sesizeze orice fapte antisociale. Eforturile pentru a transforma comuna într-un loc civilizat, în "acasă", sunt ale întregii comunități și suntem cu toții responsabili”, a mai transmis Pivariu.

Comenteaza