Peste 270 de kg de banane, confiscate de poliţiştii clujeni

Peste 270 de kg de banane, confiscate de poliţiştii clujeni
Peste 270 de kg de banane, în valoare de aproximativ 1.400 de lei, au fost confiscate de poliţiştii clujeni din Piaţa Mihai Viteazul. Agentul economic nu avea documente justificative pentru fructe. A fost amendat cu 1.000 de lei.

 

"La data de 31 martie, poliţiştii Serviciului Judeţean de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Cluj au verificat activitatea unei societăţi comerciale, cu obiect principal de activitate comercializarea legumelor şi fructelor, cu punct de lucru în Piaţa Mihai Viteazu din Cluj-Napoca. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că administratorul agentului economic efectua acte de comerţ a legumelor şi fructelor, fără documente justificative pentru unele produse. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite", se arată într-un comunicat remis presei.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea evaziunii fiscale şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării legumelor şi fructelor.

 

 

Comenteaza