Peste 4.000 de petarde, confiscate de poliţiştii clujeni

Peste 4.000 de petarde, confiscate de poliţiştii clujeni
Nouă persoane care comercializau ilegal materiale pirotehnice au fost depistate de poliţiştii clujeni. Peste 4.000 de petarde au fost confiscate.

"Ieri, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj au depistat și identificat 8 persoane care dețineau și comercializau articole pirotehnice din categoria a II-a. Au fost ridicate în vederea confiscării 3.945 articole pirotehnice", se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

Cele 8 persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare a unor operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 al. din Legea 126/1995 republicată.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca l-au depistat pe Jozsef G. care avea asupra sa 2 cutii ce conțineau 120 petarde. Materialele pirotehnice au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării bărbatul fiind cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere a unor materiale pirotehnice.

 

 

Etichete
Comenteaza