Peste 700 de şampanii şi intrare liberă la patinoar. Cu ce vă aşteaptă Primăria de Revelion

Peste 700 de şampanii şi intrare liberă la patinoar. Cu ce vă aşteaptă Primăria de Revelion
Concerte, şampanie şi intrare gratuită la patinoar: acestea sunt propunerile Primăriei pentru clujenii care vor alege să-şi petreacă noaptea de Revelion în centrul oraşului.

La fel ca în fiecare an, Primăria Cluj-Napoca va marca trecerea în 2015 printr-o serie de evenimente speciale, organizate în Piaţa Unirii.

"Revelionul din anul acesta va fi unul special pentru clujeni, având în vedere faptul că trecerea dintre ani marchează şi intrarea în anul în care Cluj-Napoca este Capitală Europeană a Tineretului", au afirmat reprezentanţii primăriei.

Seara va debuta la ora 22:00, odată cu concertul susţinut de Costi Cămărăşan Band, urmând ca la ora 23:00 să urce pe scenă trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour, vedeta manifestărilor.

Trecerea în noul an va fi marcată printr-un spectacol surpriză, iar clujenii vor primii şi câte un pahar de şampanie, primăria pregătind peste 700 de sticle special pentru acest moment. După spectacolul de artificii, pe scenă va urca trupa Muzicanţii, care vor interpreta piese ale unor cunoscuţi artişti internaţionali.

De asemenea, intrarea pe patinoarul din Piaţa Unirii va fi liberă în Ajunul Anului Nou, între orele 10:00  şi 15:30, şi pe tot parcursul evenimentelor organizate de Revelion, iar cei prezenţi vor putea savura vin fiert, turtă dulce, migdale, alune glazurate şi produse tradiţionale de la căsuţele din zonă.

Comenteaza