Peste 90.000 de lei au fost furați de la USAMV

Peste 90.000 de lei au fost furați de la USAMV

Polițiștii clujeni anunță că cei doi hoți care au dat, miercuri noaptea, o spargere la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au furat peste 90.000 de lei.

"Referitor la prejudiciul cauzat, inițial a fost reclamată sustragerea sumei de circa 30.000 de lei. Pe parcurs s-a revenit asupra prejudiciului, constatându-se ca acesta se ridica la peste 90.000 de lei. O să vă informăm când apar date noi și de interes", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Două persoane au dat spargerea la casieria USAMV din Cluj. Polițiștii încearcă să identifice autorii.

"În această dimineață am fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universități de pe strada Moților, din Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracție în clădire pe timpul nopții și au sustras bani.

În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza