Piaţă volantă special pentru masa de Paşte, cu legume şi fructe direct de la producător, mâine la Cluj. Vezi de unde te poţi aproviziona

Piaţă volantă special pentru masa de Paşte, cu legume şi fructe direct de la producător, mâine la Cluj. Vezi  de unde te poţi aproviziona
Piaţă volantă de legume şi fructe pentru pregătirea mesei de Paşte, mâine pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, anunţă azi Primăria.

 

Piaţa volantă, ce va fi deschisă la ora 7, va fi organizată "indiferent de condiţiile meteorologice", spune purtătorul de cuvânt Oana Buzatu. Deja mai bine de 50 de producători şi-au anunţat participarea la târg, cu produse de sezon, de la ridichi, ceapă verde, salată, spanac sau usturoi, până la ouă de casă sau mezeluri pregătite manual. „Dorim să le oferim clujenilor posibilitatea de a pune pe masa de Paşte produse locale, proaspăt culese din grădină sau seră, la preţuri cât mai scăzute" a explicat primarul Radu Moisin.

Piaţa volantă de mâine va fi deschisă până la ora 15.

Primăria intenţionază reluarea programului săptămânal al pieţelor volante în a doua parte a lunii mai, în urma consultării producătorilor agricoli cu privire la producţia preconizată, "având în vedere faptul că în această perioadă producătorii sunt obligaţi să se ocupe de recolte, fiind o perioadă pe plantări şi însămânţări", spune Moisin.

Comenteaza