Pieton, lovit grav pe trecere în Gilău

Pieton, lovit grav pe trecere în Gilău
| Foto: Arhiva

Luni seara, un bărbat, angajat regulamentar în traversarea străzii, a fost rănit grav de un autoturism al cărui conducător auto nu i-a acordat prioritate pe trecerea pentru pietoni. S-a întâmplat în Gilău.

"La data de 3 decembrie 2018, în jurul orei  20:40, pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul,  în următoarele împrejurări: Un bărbat de 38 de ani, din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format din autoturism și remorcă pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, înspre Cluj-Napoca, și a surprins şi accidentat un bărbat de 48 de ani, din comuna Căpuşu Mare, localitatea Bălceşti. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, în calitate de pieton, era angajat regulamentar în traversarea Drumului Național 1 E60, pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicatoare rutiere și marcaj pentru trecerea pietonilor", transmite IPJ Cluj. 

În urma impactului, pietonul a fost rănit grav. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza