Pieton lovit MORTAL de tramvai

Pieton lovit MORTAL de tramvai

Un accident grav în care şi-a pierdut viaţa un bărbat a avut loc marţi, 1 octombrie. Pietonul care traversa strada neregulamentar a fost lovit mortal de un tramvai. 

Tragedia a avut loc, marți, 1 octombrie, între staţiile Caşin şi bulevardul Ion Mihalache din capitală. „Marţi, în jurul orei 16.00, a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un tramvai al liniei 41. Accidentul a avut loc pe bd. Mărăşti, între staţiile Caşin şi bulevardul Ion Mihalache, sens Ghencea.

Un bărbat în vârstă de peste 50 de ani, care traversa neregulamentar, a fost lovit de un tramvai care circula pe linia 41”, a transmis STB. Echipajele medicale sosite la locul accidentului au efectuat manevre de resuscitare, însă au constatat decesul bărbatului.

Potrivit Poliţiei Rutiere, vatmanul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero, a informat Agerpres

Şi în Cluj-Napoca zeci de pietoni traversează neregulamentar, la limită pe lângă tramvaie, sau autobuze fără a ţine seama de regulile de circulaţie pe care ar trebui să le respecte. Un exemplu elocvent este saţia de tramvai de pe strada Primăverii, în dreptul complexului Minerva din Mănăştur, unde pietonii se avântă mereu între cele două trotuare, fără a ţine seama că pe acolo circulă inclusiv tamvaie. Multe persoane în vârstă sunt printre cei care îşi pun viaţa în pericol inutil. 

CITEŞTE ŞI: Un pieton pe minut, la Minerva în Mănăștur, traversează prin loc nemarcat, cu treceri de pietoni la 10 metri distanță

Comenteaza