Update Pieton lovit mortal în Grigorescu

Pieton lovit mortal în Grigorescu
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

O femeie a decedat după ce a fost lovită de un TIR în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu.

UPDATE: Accidentul a avut loc la ora16.20, pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Miraslău cu Prof. Ciortea.

"Un bărbat de 47 ani din comuna Iara a condus ansamblul de vehicule format din cap tractor si semiremorca pe str. Miraslau înspre str. 1 Decembrie 1918 și, ajuns la trecerea pentru pietoni situata la intersectie cu str Prof. Ciortea, a surprins și accidentat o femeie de 77 ani din Cluj-Napoca, care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni. În urma accidentului pietonul a decedat la fața locului. Lipsa alcool la conducătorul auto", precizează IPJ Cluj.

Potrivit unor martori, șoferul ar fi spus că a oprit să acorde prioritate unei alte doamne, timp în care victima ar fi trecut de pe celălalt sens, și că nu ar fi vazut-o, dar nici nu ar fi simțit când a lovit-o, însă a oprit pentru că l-au claxonat ceilalți șoferi.

______________________________________

Din primele informații, accidentul ar fi avut loc pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu, zona Profi.

"Pieton lovit de un autotren pe strada 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca. Intervenim cu o autospecială de descarcerare și un SMURD din Dt.2 Cluj-Napoca", transmite ISU Cluj.

Comenteaza