Pilotul lui Ponta, la mâna Fiscului

Pilotul lui Ponta, la mâna Fiscului
Pilotul de raliu Edwin Keleti a confirmat că societatea pe care o administrează, Automedia SRL, este supusă unor controale ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).


"Confirm toate cele spuse de domnul Ponta. Controlul a început acum două săptămâni, dar nu doresc să fac alte comentarii până la finalizarea lui", a spus Keleti. Acesta a girat informaţia pe care copilotul său, preşedintele PSD Victor Ponta, a făcut-o publică în platoul Ediţiei Speciale de la REALITATEA TV Cluj: Ponta a dezvăluit că Edwin Keleti s-a trezit "cu o echipă întreagă de la ANAF pe cap". "A întrebat ce a făcut. «Eşti pilotul lui Ponta, ne-a trimis Blejnar (Sorin Blejnar, preşedintele ANAF - n. red.) să te controlăm»", a spus Ponta.

"Războiul" lui Ponta cu Fiscul are o istorie mai lungă: în februarie anul acesta, Sorin Blejnar l-a acuzat pe şeful social-democraţilor că ar fi primit o sponsorizare din partea firmei Colina Motors, care i-a pus la dispoziţie o maşină la un raliu de la Iaşi. Ulterior, Colina Motors a infirmat informaţia, arătând că Ponta a participat la raliuri cu o maşină achitată integral. Colina Motors a închiriat companiei Automedia SRL, reprezentată de Edwin Keleti, un Ford Focus WRC, cu care echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta a participat la etapa a VIII-a a Campionatului Naţional de Raliuri, în 7-9 octombrie 2010.

 

 

Comenteaza