Video Foto Ploaia a făcut prăpăd în comuna Iara din Cluj: Drum surpat şi zeci de gospodării fără curent

Ploaia a făcut prăpăd în comuna Iara din Cluj: Drum surpat şi zeci de gospodării fără curent
| Foto: ISU Cluj
Ploaia a făcut prăpăd în comuna Iara din Cluj
Ploaia a făcut prăpăd în comuna Iara din Cluj
Ploaia a făcut prăpăd în comuna Iara din Cluj

Pompierii de la ISU Cluj au intervenit ieri seară în localitatea Ocolișel, comuna Iara pentru a ajuta populaţia afectată de fenomenele hidrologice extreme.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Drumul a fost afectat în mare proporție și a devenit impracticabil, o porțiune fiind surpată, la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, au fost mai mulți copaci, de mari dimensiun,i căzuți peste drum și la care nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil.

A fost afectată o parte din rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitate, astfel fiind cca 30 de gospodări sunt deconectate de la rețea în aceste momente. Avaria se va rectifica mâine de dimineață de către echipele specializate ale furnizorului de utilități, iar generatoarele mobile nu pot ajunge în localitate deoarece drumul de acces este blocat.

Vineri dimineața Comitetul Local pentru Situații de Urgență a anunțat că vor fi realizate lucrări de reparații a drumului, astfel încât să se poată acționa pentru remedierea aspectelor menționate mai sus.

Pompierii au cercetat toate gospodăriile din localitate și nu au fost identificate persoane a care să fie în pericol și nici subsoluri inundate cu apă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza