Ploaia şi viteza nu fac casă bună! Două persoane, rănite de un vitezoman

Ploaia şi viteza nu fac casă bună! Două persoane, rănite de un vitezoman
Două persoane au fost rănite în urma unui accident cauzat de un şofer care circula cu viteză exagerată pe carosabilul ud.

Accidentul ce a avut loc joi seara, în jurul orei 19:10, în afara localităţii Poieni, s-a petrecut după ce un tânăr de 23 de ani din localitatea Vărgata, judeţul Mureş, care se îndrepta spre Oradea, a pierdut, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, controlul asupra autoturismului într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta. În acest context, bărbatul a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar din sens opus de un clujean de 40 ani.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pasagerelor din autoturismul condus de tânărul de 23 ani, o femeie de 44 ani, din comuna Pasareni, judeţul Mures, şi o alta de 38 ani, din localitatea Ceausu de Cîmpie, judeţul Mures, precum şi avarierea a două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 18.000 lei", au precizat poliţiştii.

În uram incidentului, în intervalul orar 19:10-20:30, traficul rutier pe DN1 E60, la km. 537+275m, pe raza comunei Poieni, judeţul Cluj, în afara localităţii, a fost blocat.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza