Foto Ploaie de... accidente, la Cluj. Opt maşini distruse în câteva ore

Ploaie de... accidente, la Cluj. Opt maşini distruse în câteva ore
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Toate cele patru accidente soldate cu trei răniţi şi mai multe maşini avariate au avut loc marţi, la Cluj, după ce a început să plouă.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs din cauza neasigurării la schimbarea direcției de mers. Şoferiţa vinovată a fost rănită uşor după ce a virat la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism care era în depășire.

Poza noua 03.10.2018

Un alt accident a avut loc, tot pe ploaie, lângă Cluj Arena. O şoferiţă a fost rănită uşor după ce a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în stâlp. Poliţiştii spun că, în acest caz, este vorba de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

O tamponare în care au fost implicate trei maşini a avut loc, marţi seara, la Cluj-Napoca, în zona intersecţiei dintre străzile Câmpina şi Bobâlnei. Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei şi nu s-a soldat cu victime. 

Tot seara, în jurul orei 22.00, pe Calea Turzii, în zona Cimitirului Eroilor, circulația a fost blocată minute bune după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism condus regulamentar din sens opus. Potrivit IPJ Cluj, şoferul care a provocat accidentul a fost rănit ușor. 

sursa foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Comenteaza