Ploaie de amenzi în weekend la Cluj: 250 pe zi

Ploaie de amenzi în weekend la Cluj: 250 pe zi
A plouat cu amenzi în weekend la Cluj: peste 500 în două zile, între care majoritatea date şoferilor care nu au respectat codul rutier.

Poliţiştii au invadat străzile Clujului în weekend, ca să dea amenzi: în cele două zile, poliţiştii clujeni au aplicat 524 amenzi, dintre care 351 la legile circulaţiei şi alte 117 la legea privind ordinea şi liniştea publică. De asemenea poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere şi au retras patru certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au depistat 19 autori de fărădelegi şi au constatat în flagrant 19 infracţiuni - 15 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi patru de natură judiciară.

La nivel judeţean, poliţiştii au controlat 46 firme şi au identificat un autovehicul aflat în urmărire, dar şi o persoană urmărită pe numele căreia era emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

"Aceste acţiuni vor fi continuate pentru crearea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru descurajarea persoanelor certate cu legea", anunţă Poliţia.

 

Etichete
Comenteaza