Ploile din weekend amână "festivalul" de cartier de la Cluj

Ploile din weekend amână "festivalul" de cartier de la Cluj
| Foto: facebook.com/haisafacemZiuaBuna

"Hai să facem Ziua Bună", evenimentul care îi aduce împreună pe locuitorii din cartierul clujean Bună Ziua, a fost amânat și va avea loc în weekend-ul 10-11 septembrie.

"Hai să facem Ziua Bună", evenimentul care îi aduce împreună pe locuitorii din cartierul Bună Ziua, ajuns la a 2-a ediție, trebuia să aibă loc sâmbătă și duminică în Grădinile Suspendate ale Clujului – Str. Măceșului / Rakoczi Ferenc II, însă ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor.

"Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul "Hai să facem Ziua Bună", care trebuia să aibă loc în data de 3-4 septembrie, se amână pentru weekend-ul 10-11 septembrie 2022. Regretăm această situație, însă ne dorim să oferim tuturor participanților o experiență cât mai plăcută la eveniment, iar condițiile meteo din următoarele două zile fac acest lucru greu de realizat. Eventualele modificări în program vor fi comunicate ulterior. Ne vedem în 10 și 11 septembrie, în Grădinile Suspendate ale Clujului – Str. Măceșului / Rakoczi Ferenc II!", au transmis organizatorii.

"Hai să facem Ziua Bună" este un eveniment comunitar pentru întreaga familie, organizat de Asociația "Locul lui Mina" și Parohia Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Mina, care le-au pregătit o mulțime de surprize atât celor mari, cât și celor mici, pe parcursul celor două zile de eveniment.

Din program nu lipsesc piese de teatru și activități pentru copii, ateliere populare, muzică live, o expoziție de pictură și degustări de produse tradiționale.

Comenteaza