Polei pe unele drumuri din județul Cluj. S-a intervenit cu mai multe utilaje

Polei pe unele drumuri din județul Cluj. S-a intervenit cu mai multe utilaje
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, în urma căderilor de zăpadă în cantități relativ reduse, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, o serie de drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 11 martie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 33 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 6 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 43 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 19 utilaje. În cadrul acestor acţiuni nu a fost necesară folosirea de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de joi, 11 martie a.c., starea drumurilor nu a impus nicio intervenție, dar la această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 13 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 120 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, 11 martie a.c., starea drumurilor nu a impus nicio intervenție, însă, la această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni nu a fost necesară folosirea de material antiderapant. În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza