Poliţia a cerut examen toxicologic în cazul lui Ţărmure

Poliţia a cerut examen toxicologic în cazul lui Ţărmure
Poliţia a cerut examen toxicologic în cazul decesului fostului director al Clujana, Radu Ţărmure. Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală (IML) Cluj au arătat, pentru ZIUA de CLUJ, că în cazul decesului suspect se vor face o serie de analize suplimentare.

„Se va efectua un examen histopatologic şi unul toxicologic în urma necropsiei, pentru a stabili cauzele clare ale decesului, la cererea Poliţiei. Nimeni nu poate şti ce poate cauza o modificare a miocardului, dar în astfel de cazuri, pentru că a fost găsit în maşină, se ia în calcul o intoxicaţie voluntară cu medicamente sau cu monoxid de carbon", au dezvăluit sursele ZIUA de CLUJ.
Analizele se vor efectua în cursul acestei săptămâni şi au fost prelevate probe din 5 organe. „Rezultatul necropsiei e cardioscleroză, dar se aşteaptă rezultatele examenelor complementare", au arătat specialiştii IML.

Medicii cardiologi clujeni susţin ipoteza anchetatorilor şi arată că bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi fost prea tânăr pentru a suferi un infarct neprovocat. „E un termen de autopsie cardioscleroza. În general este vorba despre o anumită parte a inimii care e necrozată, în urma unui infarct, iar în inimă e mai mult ţesut fibros decât e necesar. La 40 de ani e cam devreme pentru un infarct", a comentat, sub protecţia anonimatului, un cardiolog clujean.

 

Comenteaza