Poliția Cluj, reacție de nota 10. Copil dat dispărut, găsit în 25 de minute

Poliția Cluj, reacție de nota 10. Copil dat dispărut, găsit în 25 de minute

Copilul, care a dispărut luni dimineața din fața unei școli din Cluj-Napoca, a fost găsit în mai puțin de o jumătate de oră.

Polițiștii clujeni au reușit să-l găsească pe copilul de 7 ani, care a dispărut după ce a fost lăsat în fața școlii de bunicul său, în 25 de minute de la sesizarea dispariției. Băiatul a fost găsit la câteva străzi distanță de școala din Zorilor, la care învață.

"În această dimineață, s-a dat alarma la Poliția municipiului Cluj-Napoca, după ce Luca nu a ajuns la școală. Toate efectivele de poliție aflate pe teren, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au pornit în căutarea acestuia.

La ora 07:40, băiețelul de 7 ani a fost lăsat de bunic în fața școlii, din cartierul Zorilor, însă ulterior părinții au fost anunțați de cadrele didactice că nu a ajuns la cursuri. În 25 de minute de la sesizare, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție l-au găsit pe Luca la câteva străzi distanță de unitatea școlară, puțin dezorientat.

Discuția avută cu polițiștii l-a ajutat să se destindă și să promită în fața acestora că nu va mai pleca niciunde fără să-și anunțe părinții!", relatează IPJ Cluj.

Comenteaza