Poliția clujeană face recrutări pentru forțele navale din Constanța

Poliția clujeană face recrutări pentru forțele navale din Constanța
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj se va ocupa de recrutarea şi selecţia candidaţilor pentru admiterea pe locurile Ministerului Administrației și Internelor rămase neocupate la Şcoala de Maiştri Militari a Forţelor Navale Amiral Ion Murgescu din Constanța în sesiunea de admitere din septembrie.

În urma desfășurării concursului de admitere la Şcoala Militară din Constanța, sesiunea iulie, au rămas neocupate 13 locuri bugetate dintre cele alocate MAI. Locurile rămase neocupate sunt comune: femei și bărbați.

Cererile de înscriere a candidaţilor care au domiciliul sau reședința în județul Cluj vor putea fi depuse la Poliția Municipiului Cluj-Napoca. Candidații care au participat pe locurile MAI în prima sesiune de admitere și au dosarele deja constituite le depun la IPJ.

Candidații care au participat pe locurile MAI în prima sesiune de admitere 2017 și au fost declarați apt sunt exceptați de la susținerea testării psihologice. Data limită pentru depunerea dosarelor de recrutare la IPJ Cluj va fi 28 august.

Comenteaza