Poliția i-a amendat pe drumari că nu au curățat drumurile spre Mărișel și Valea Drăganului

Poliția i-a amendat pe drumari că nu au curățat drumurile spre Mărișel și Valea Drăganului

Polițiștii clujeni au aplicat patru amenzi Societății Drumuri și Poduri Județene (SDPJ) Cluj pentru starea precară a drumurilor județene din zona Huedin. 

Polițiștii clujeni au aplicat SDPJ patru amenzi, în valoare de 7.250 de lei fiecare. Info Huedin a prezentat în mai multe materiale, la jumătatea lunii decembrie, starea precară a drumurilor din zonă. La căderea zăpezii, oamenii din diferite localități au informat că drumurile nu sunt curățate și au trimis imagini. 

Agenții de poliție rutieră s-au deplasat în teren și au constatat că patru drumuri județene din zona Huedin nu au fost curățate corespunzător, drept pentru care, pentru fiecare sector de drum, SDPJ a fost sancționată. Amenzile cumulate pentru cele patru drumuri județene se ridică la 29.000 de lei.

Probleme au fost depistate pe drumurile județene 108 K – Lunca Vișagului – limită cu județul Bihor, pe 764 B – Valea Drăganului spre Lunca Vișagului, pe 108 C – între Văleni și Mănăstireni, 107 P, pe raza comunei Mărișel.

„Ca urmare a verificării stării de viabilitate a drumurilor județene aflate în competența Poliției Orașului Huedin, s-a aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 7.250 lei administratorului DJ 108 K Lunca Vișagului – limita județul Bihor și DJ 764 B, Valea Drăganului spre Lunca Vișagului.

Două sancțiuni pentru neasigurarea fiabilității drumurilor județene pe timp de iarnă pentru sectorul cuprins între Văleni și Mănăstireni (DJ 108 C) și Vânători, spre județul Sălaj (DJ 108 A). Administratorul drumului județean DJ 107 P Mărișel a fost sancționat totodată”, se arată într-o informare a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Comenteaza