Poliţia Locală parchează pe trotuar: "Noi de ce să respectăm legea?"

Poliţia Locală parchează pe trotuar:
Un clujean a surprins o maşină a Poliţiei Locale parcată pe trotuar pe strada George Coşbuc, peste drum de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj. Indignat, bărbatul îi întreabă pe reprezentanţii Primăriei "de ce ar respecta cetăţenii oraşului legea, dacă tocmai cei care ar trebui sa impună respectarea ei, o incalcă?".

Imaginile au fost surprinse marţi, în jurul orei 8 dimineaţa şi postate pe domnuleprimar.ro.

"În data de 05/11/2013, ora 8:00, am oprit la AJOFM Cluj, strada. G. Cosbuc, unde am observat vizavi parcată în intregime pe trotuar o maşină a Poliţiei Locale. La plecare, la 8:12 maşina se afla tot acolo. Rog procedaţi la identificarea angajatului dvs. care a parcat pe trotuar încălcând astfel art. 1. alin. 2 din HCL 149/2009. Cum doriţi ca cetăţenii oraşului să respecte acest HCL, dacă tocmai cei care ar trebui să impună respectarea ei, o încalcă?", scrie clujeanul într-o sesizare.

UPDATE: Reprezentanții Direcției Poliției locale i-au răspuns clujeanului, spunându-i că mașina se afla în misiune pe strada în cauză.

"Vă informăm că autospeciala cu numărul de înmatriculare CJ 74 CLC, aparţinând Direcţiei Politia Locala, în data de 5.11.2013 se afla în misiune ordonată, în zona străzii George Coşbuc. Pentru mai multe detalii privind misiunea vă invităm la sediul Politiei Locale. Precizăm că autospeciala era parcată pe trotuar pentru a nu bloca o bandă de circulaţie, situatie care ar fi perturbat traficul rutier", este răspunsul Poliţiei Locale Cluj publicat pe site. 

 

Comenteaza