Video Poliția s-a autosesizat în cazul șoferului care a fost la un pas să producă o tragedie

Poliția s-a autosesizat în cazul șoferului care a fost la un pas să producă o tragedie
| Foto: captură video

Imaginile cu un șofer inconștient care a efectuat o depășire neregulamentară și a fost aproape să se termine cu un grav accident de circulație au făcut înconjurul internetului.

Se păre că totuși șoferul nu va scăpa basma curată, pentru că poliția s-a autosesizat în cazul lui.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public surprinzând conducătorul unei autoutilitare care efectuează o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că evenimentul a avut loc pe DN17D, în județul Bistița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost identificat, iar datele acestuia au fost transmise Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Cluj. 

Reacțiile altor șoferi de pe grupul INFO Trafic al județului Cluj nu au întârziat să apară: „Așa mor omeni pe șosele... Sunt mulți criminali la volan.. Trebuie schimbata lege! Dacă provoca un accident din care se rezulta un deces, era acuzat de omor din culpa si el e criminal de fapt! Sa depășești in curbă fără vizilibitate si cu linie continu e crima!”

Comenteaza