Poliţist de la rutieră prins beat la volan după ce a băgat maşina în gard pe Soporului. S-a ales cu dosar penal

Poliţist de la rutieră prins beat la volan după ce a băgat maşina în gard pe Soporului. S-a ales cu dosar penal
| Foto: Actualitatea

Un poliţist din cadrul Biroului Rutier Cluj, fost adjunct al Inspectoratului judeţean de Politie, s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Inspectorul principal Gelu Călburean va da socoteală în faţa şefilor pentru lipsa de etică de care a dat dovada, cu toate că se afla în timpul liber.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19, pe strada Soporului din Cluj-Napoca, poliţistul în vârstă de 47 de ani se întorcea în oraş după ce a participat la tăiatul porcului, într-o localitate din apropiere. A ales un drum secundar, neasfaltat şi nu prea circulat, dar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în gardul unei case. Proprietarul a văzut că bărbatul nu prea se ţine bine pe picioare, astfel că a sunat la 112.

La faţa locului s-au deplasat chiar colegii poliţistului, care l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că a băut mult prea mult la pomana porcului, pentru că avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform informaţiilor Dejeanul.ro, se pare în urmă cu 10 ani poliţistul ar fi fost implicat într-un alt accident. Atunci accidentul s-a soldat şi cu rănirea gravă a unei tinere, pe care o acroşase cu maşina.

Comenteaza