Poliţist din Cluj, care verifica respectarea ordonanţelor militare, ameninţat cu moartea

Poliţist din Cluj, care verifica respectarea ordonanţelor militare, ameninţat cu moartea
| Foto: mediafax.ro

Un bărbat este cercetat de procurorii clujeni sub control judiciar, după ce a ameninţat cu moartea un poliţist care verifica respectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 

Anchetatorii au stabilit că pe data de 10 aprilie, între orele 20.18-20.30, bărbatul l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea pe un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care efectua activităţi în vederea respectării prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, într-o comună. Procurorii spun că bărbatul i-a cauzat agentului de poliţie “o stare de temere cu atât mai mult cu cât nu a respectat în mod constant distanţa de siguranţă de 1,5 metri, avea asupra sa o sticlă şi l-a atins pe persoana vătămată în zona inghinală”. 

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi a fost luată măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând din 16 aprilie şi până pe data de 14 iunie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza