Poliţişti clujeni, ironizaţi pe internet: s-au "pierdut" cu infractorul în intersecţie VIDEO

Poliţişti clujeni, ironizaţi pe internet: s-au
Doi poliţişti clujeni au ajuns să fie ironizaţi pe internet după ce au fost filmaţi în timpul unei misiuni. Aflaţi cu un infractor în autoturism, ei s-au "pierdut" într-o intersecţie.

Întâmplarea a avut loc la intrarea pe strada Napoca şi a fost surprinsă cu ajutorul unei camere de bord de un utilizator al site-ului trafictube.ro.

Mai exact, şoferul echipajului de poliţie pare a a fi indecis în ce direcţie să o ia şi se opreşte preţ de câteva secunde în mijlocul străzii, în timp ce poliţistul aflat pe bancheta din spate, împreună cu infractorul, îi indică să vireze la stânga. Cu toate acestea, conducătorul autoturismului decide să o ia drept înante.

Clipul a stârnit amuzamentul vizualizatorilor, care au lăsat comentarii acide referitoare la profesionalismul poliţiştilor clujeni.

"Dacă nu au navigaţie pe maşini, e greu cu orientarea, dar totuşi e un progres, unul dintre ei măcar stă cu el în spate să nu cumva să se repete evadările deja ceva obişnuit la Cluj", a comentat unul dintre ei. "Să mă mire de ce evadează atâția în Cluj în ultima vreme?", a adăugat altul.

Comenteaza