Polițiștii au apăsat butoanele de panică în Grigorescu

Polițiștii au apăsat butoanele de panică în Grigorescu

Polițiștii clujeni au efectuat, în noaptea dinspre miercuri spre joi, în mai multe locații din cartierul Grigorescu, verificări în ceea ce privește respectarea timpilor de reacție a agenților de intervenție.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, Compartimentul Sisteme de Securitate, au acționat, în noaptea de miercuri spre joi, împreună cu polițiștii de ordine publică pe raza de competenţă pentru verificarea respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, protecția persoanelor, existența subsistemului de alarmare la efracție care să asigure sesizarea stărilor de pericol la adresa persoanelor și protejarea spațiilor cu valori.

Potrivit IPJ Cluj, s-au efectuat verificări în ceea ce privește respectarea timpilor de reacție a agenților de intervenție.

"În cadrul acțiunii, au fost controlate săli de jocuri și stații de alimentare cu carburanți din zona străzilor Fântânele, Mirăslău, G-ral Eremia Grigorescu, B-dul 1 Decembrie 1918, Alexandru Vlăhuță. De asemenea, au fost acționate 5 butoane de panică și au fost testate reacțiile agenților de securitate, fiind desfășurate și activități de instruire a personalului unităților și a agenților de securitate în vederea respectării prevederilor Legii nr.333/2003 și a  H.G. 301 /2012", precizează Poliția Cluj.

 

Comenteaza