Poliţiştii au descins la confiscat legume

Poliţiştii au descins la confiscat legume
Peste o jumătate de tonă de legume şi fructe au fost confiscate ieri de poliţiştii clujeni - în piaţa agroalimentară din Dezmir şi în trafic, în maşina unui şofer.

Aproximativ 400 de kilograme de legume şi fructe, în valoare de circa 1.100 de lei, au fost confiscate din piaţa agroalimentară din Dezmir, de poliţişti de investigare a fraudelor din Cluj, unde poliţiştii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale.

În afara celor aproximativ 400 de kg de legume şi fructe, poliţiştii au confiscat şi 240 de bucăţi de salată, în valoare de peste 1.100 lei (foto).

Între timp, tot ieri, aproximativ 200 de kilograme de legume şi fructe, în valoare de circa 260 de lei, au fost confiscate în trafic, de poliţişti care acţionau în filtrul rutier instituit la intrarea în Cluj-Napoca, pe strada Dezmirului. Poliţiştii au oprit în trafic un autovehicul condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. În urma controlului efectuat, s-a constatat că acesta transporta legume, fără a îndeplini condiţiile legale.


Şoferul a fost amendat iar legumele, 200 kilograme de ridichi, au fost consfiscate.

Comenteaza