Polițiștii au luat la control drumurile din județul Cluj. A „plouat” cu amenzi de zeci de mii de lei și cu rețineri de permis

Polițiștii au luat la control drumurile din județul Cluj. A „plouat” cu amenzi de zeci de mii de lei și cu rețineri de permis

Polițiștii clujeni au avut un weekend plin după ce aceștia au luat la control mai multe drumuri din județ. Ca rezultat, aceștia au aplicat amenzi uriașe și au reținut mai multe permise.

Polițiștii din Huedin au acționat, în weekend-ul 28 – 30 iulie 2023, atât în mediul rural, cât și în mediul urban pentru prevenirea accidentelor.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au acționat cu preponderență pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

“Au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost verificate în trafic peste 80 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 44.000 de lei. De asemenea, au reținut 7 permise de conducere, 6 dintre acestea pentru efectuarea unor manevre de depășire neregulamentare, dar și 4 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, în aceeași perioadă, polițiștii din Dej au tras pe dreapta, în intervalul orar 14:00 – 00:00, mai mulți șoferi pentru control.

Aceștia au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale, majoritatea dintre acestea pentru încălcări ale legislației rutiere, context în care au fost reținute cinci permise de conducere.  

Comenteaza