Polițiștii care nu l-au sancționat pe șoferul maşinii cu numerele anti-PSD, cercetați

Polițiștii care nu l-au sancționat pe șoferul maşinii cu numerele  anti-PSD, cercetați
| Foto: Arhiva

Poliția extinde cercetările asupra agenților rutieri în cazul şoferului cu numere M...PSD pentru a verifica de ce acestuia nu i-a fost retras permisul şi plăcuţele cu ocazia celorlalte trei opriri în trafic.

"Aş mai vrea să fac o precizare, faţă de toate celelalte opriri în trafic, ale acestui conducător auto, în cadrul acestui dosar penal întocmit în această dimineaţă, se vor extinde cercetările", a afirmat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române.

Răzvan Ştefănescu, în vârstă de 45 de ani, a intrat în România pe data de 17 iulie, prin Vama Nădlac, cu o maşină cu numere de înmatriculare M...PSD. Mesajul a devenit în scurt timp viral, iar bărbatul s-a plimbat în întreaga ţară.

Timp de 10 zile, omul a fost oprit în trafic de patru ori de Poliţie, în judeţele Olt, Hunedoara şi Dolj. Abia ultima dată, luni dimineaţa, poliţiştii l-au oprit în Capitală şi i-au reţinut plăcuţele şi permisul. Motivul: românul nu avea dreptul să circule cu acele numerele preferenţiale, obţinute în Suedia, pe teritoriul României. Totuşi a fost nevoie de două săptămâni pentru ca Poliţia să stabilească acest lucru, perioadă în care oficialii de la Bucureşti au corespondat cu autorităţile suedeze.

Comenteaza