Poliţiştii care s-au pozat în timp ce se "împuşcau" unii pe alţii, atenţionaţi de şefi

Poliţiştii care s-au pozat în timp ce se
Şeful de serviciu, dar şi poliţiştii implicaţi într-un incident, au fost atenţionaţi de conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, după ce un grup de "mascaţi" şi-au făcut fotografii într-un poligon de tragere, simulând că se împuşcă unii pe alţii.


">

Fotografiile au apărut astăzi în presă, însă purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu, spune că acestea erau realizate în 2006, într-un poligon dezafectat, şi că fotografiile au fost aduse la cunoştinţa IPJ Cluj de un fost poliţist la începutul anului trecut. "Rezultatul verificărilor Rezultatul acestora a relevat că respectivele fotografii au fost realizate în cursul anului 2006 într-un poligon dezafectat. Având în vedere perioada de 4 ani care a trecut de la momentul săvârşirii acestor fapte de natură disciplinară şi până la momentul sesizării lor, în cazul de faţă a intervenit prescripţia răspunderii disciplinare", a explicat Brehariu.

"Cu toate acestea conducerea Inspectorului a dispus atenţionarea şefului de serviciu, atenţionarea poliţiştilor implicaţi, activitatea structurii fiind atent monitorizată", a adăugat ea.

 

Comenteaza