Poliţiştii clujeni au împărţit astăzi amenzi usturătoare pietonilor indisciplinaţi: 50 în două ore VIDEO

Poliţiştii clujeni au împărţit astăzi amenzi usturătoare pietonilor indisciplinaţi: 50 în două ore VIDEO
Poliţiştii clujeni au împărţit astăzi amenzi usturătoare pietonilor indisciplinaţi. Oamenii legii au organizat o acţiune de amploare pe principalele străzi din centrul Clujului şi i-au sancţionat pe cei care au traversat neregulamentar sau au ignorat culoarea roşie a semaforului.

 

Poliţiştii spun că traversarea neregulamentară se numără printre principalele cauze ale producerii accidentelor. Pentru a-i descuraja pe cei care nu respectă regulile de circulaţie, oamenii legii au organizat o acţiune de amploare pe principalele străzi din oraş.

"Obiectivul nostru este de a-i sancţiona pe acei pietoni care traversează prin locuri nemarcate sau traversează pe culoarea roşie a semaforului", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, Sorin Precup. "Nu întâmplător am ales să facem această acţiune, deoarece traversarea neregulamentară reprezintă a doua cauză generatoare de accidente rutiere, atât la nivelul judeţului Cluj, cât şi la nivelul întregii ţări".

Mulţi clujeni au ignorat prezenţa poliţiştilor şi au continuat să traverseze strada neregulamentar. Vezi ce spun câţiva, în materialul video

În numai două ore, poliţiştii au aplicat peste 50 de amenzi pietonilor indisciplinaţi. Valoarea totală a sacţiunilor se ridică la 8.100 de lei.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Zoli Szucs

Comenteaza