Poliţiştii clujeni au împărţit pliante ca să împiedice furtul din maşini FOTO

Poliţiştii clujeni au împărţit pliante ca să împiedice furtul din maşini FOTO
Poliţiştii clujeni i-au educat astăzi pe vârstnicii care frecventează Centrul de Zi şi Clubul Pensionarilor din cartierul Zorilor cum să se ferească de hoţi, dar au împărţit şi pliante în zonele unde au fost remarcate furturi frecvente din maşini.

Acţiunea face parte din Săptămâna Prevenirii Criminalităţii şi a beneficiat de participarea a aproximativ 50 de persoane în vârstă. "Oricum, activitatea nu a fost singulară, pentru că este deja „un obicei" al poliţiştilor clujeni de a interacţiona şi a pregăti antivictimal persoanele de vârsta a treia, categorie socială expusă acestui pericol", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Alma Brehariu.

Poliţiştii au împărţit astăzi, de la ora 15, pliante pentru prevenirea furturilor din autovehicule. La activitate au participat 15 voluntari ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţişti, care au împărţit 300 de pliante care arată riscul de a rămâne fără bunurile lăsate la vedere în interiorul maşinilor.

Comenteaza