Polițiștii clujeni au luat la control mai multe drumuri din județ. Amenzi de zeci de mii de lei și permise suspendate

Polițiștii clujeni au luat la control mai multe drumuri din județ. Amenzi de zeci de mii de lei și permise suspendate
| Foto: presăMS

La nivelul municipiului Dej și a comunelor arondate, polițiștii au derulat o serie de acțiuni preventiv-reactive, în perioada 18-20 august. A “plouat” cu amenzi de zeci de mii de lei și rețineri de permise.

În contextul verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, cu sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au efectuat activități, în weekendul 18-20 august, de control care au dus la aplicarea a 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 23.000 de lei.

“Au fost constatate și aplicate 49 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, 12 privind încălcări ale Legii 61/1991 și 1 privind abateri de la prevederile OUG 97/2005. De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare. 

La nivelul municipiului Gherla și a comunelor arondate, polițiștii au acționat, cu sprijinul jandarmilor, pentru menținerea ordinii și liniștii publice. Au fost legitimate aproximativ 160 de persoane, verificate peste 120 de autovehicule, fiind constatate și aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 14.000 de lei. De altfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere.

De asemenea, Polițiștii din Huedin au continuat acțiunile preventiv-reactive, atât în mediul urban, cât și rural. Au fost legitimate peste 130 de persoane, verificate aproximativ 100 de autovehicule și aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei. De asemenea, pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut 2 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Cluj.  

Comenteaza