Video Polițiștii clujeni au prins în flagrant un cetățean străin în timp ce transporta cu mașina 50 kg de droguri

Polițiștii clujeni au prins în flagrant un cetățean străin în timp ce transporta cu mașina 50 kg de droguri
| Foto: DIICOT

Un bărbat, cetățean străin, a fost prins în flagrant în timp ce transfera, din autoturismul său în alt autoturism, cantitatea de aproximativ 50 kilograme de droguri.

Procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea, la data de 21 decembrie, reținerea unui cetățean străin cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

"Bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce transfera, din autoturismul său în alt autoturism, antitatea de aproximativ 50 kilograme substanță psihoactivă 2-MMC, ambalată în saci ascunși în mai multe cutii de carton.
Din cercetările efectuate a rezultat că inculpatul a introdus drogurile în țară, din Ungaria, pe cale terestră în scopul comercializării lor pe teritoriul României", a transmis IPJ Cluj.

În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca și ai Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Turda.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul de Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Cluj, Poliției Municipiului Cluj Napoca, luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Cluj și jandarmilor din cadrul IJJ Cluj.

Comenteaza