Polițiștii clujeni au prins un bărbat care voia să vândă sute de pastile de ecstasy

Polițiștii clujeni au prins un bărbat care voia să vândă sute de pastile de ecstasy

Un bărbat a fost reţinut de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă 100 de pastile de ecstasy.

Procurorii DIICOT Satu Mare au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a acestuia pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc. Există suspiciunea rezonabilă că bărbatul ar fi comercializat în judeţ droguri de mare risc (MDMA), contra sumei de 20 lei/comprimat, acestea fiind cumpărate din Olanda.

Miercuri şi joi, bărbatul ar fi vândut 61 comprimate MDMA, de culoare roz, în formă dreptunghiulară, inscripţionate, iar pe revers având ca logo un taur.

“Procurorii DIICOT Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au organizat o acţiune de prindere în flagrant pe raza municipiului Satu Mare, în momentul în care inculpatul intenţiona sa vândă, contra sumei de 4.000 de lei, cantitatea de 100 de comprimate de ecstasy”, conform DIICOT.

DIICOT informează că, în urma a două percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Satu Mare, au fost ridicate în vederea confiscării alte 640 de comprimate de MDMA.

Comenteaza