Poliţiştii clujeni împânzesc cel mai periculos drum din Cluj

Poliţiştii clujeni împânzesc cel mai periculos drum din Cluj
Poliţiştii clujeni au împânzit în această după-masă cel mai periculos drum din Cluj, DN1 E60, în încercarea de a descuraja viteza mare cu care circulă şoferii.

Poliţiştii sunt pe drum toată după-masa, de la ora 15 la ora 20, în cadrul Campaniei naţionale ,,Alege viaţa", o acţiune cu efective mărite a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj. În fapt acţiunea se desfăşoară la nivelul întregului judeţ, dar poliţiştii acordă "o atenţie deosebită" drumului naţional DN 1 E60, "având în vedere analiza întocmită de către Direcţia Rutieră privind drumurile cu risc criminogen la nivel naţional", arată purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu.

"Prin această acţiune se doreşte asigurarea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto în ceea ce priveşte respectarea regimului legal de viteză, reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora datorate nerespectării limitelor legale de viteză", a explicat ea.

Amintim, DN1 E60 este considerat cel mai periculos drum din Cluj. Aici sunt înregistrate cele mai multe accidente mortale din întreg judeţul.

Comenteaza