Polițiștii din Gherla au aplicat peste 50 de amenzi în doar 24 de ore

Polițiștii din Gherla au aplicat peste 50 de amenzi în doar 24 de ore

La data de 19 noiembrie, polițiștii din Gherla au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de restricție prevăzute de noua stare de alertă. 

„La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla și ai Secției Rurale arondate au desfășurat o acțiune pe raza de competență în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 235 de persoane și au verificat în trafic peste 100 de autovehicule.

Acțiunea a avut ca obiectiv principal responsabilizarea cetățenilor cu privire la importanța respectării noilor măsuri instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, astfel că în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020.

Acestea au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție în spațiile publice deschise și/sau închise, dar și pentru încălcarea interdicției de circulație a persoanelor și neprezentarea documentelor necesare verificării motivelor de deplasare. Totodată, în urma verificărilor efectuate în trafic, 6 persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R”, a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. 

Comenteaza