Poliţiştii solicită ajutorul clujenilor! Au nevoie de informaţii pentru a identifica un bărbat găsit decedat lângă aeroport

Poliţiştii solicită ajutorul clujenilor! Au nevoie de informaţii pentru a identifica un bărbat găsit decedat lângă aeroport
Poliţia clujeană solicită sprijinul persoanelor care au informaţii despre bărbatul găsit decedat la data de 1 iunie în albia râului Someşul Mic, în apropierea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

Potrivit oamenilor legii, asupra acestuia nu au fost găsite documente care să permită identificarea, iar până în acest moment la Poliţie nu s-a prezentat nicio persoană care să-l fi cunoscut.

Bărbatul în cauză are vârsta cuprinsă între 40 şi 60 de ani, înălţimea de 1,69 m, aproximativ 60 de kilograme, o constituţie fizică atletică, ten deschis la culoare păr grizonat (negru anterior) cu calviţie pronunţată în partea din faţă. În momentul în care a fost descoperit purta o cămaşă neagră cu dungi gri/crem şi pantofi negri mărimea 40.

Ca semne distinctive, persoana decedată a fost supusă unei intervenţii chirurgicale complicate la cap, survenită cu două-patru luni înainte de data decesului, iar cicatricile operaţiei au formă pătrată. Totodată, acestuia i s-a efectuat o lucrare dentară în partea superioară a maxilarului. 

În urma examinării sumare s-a constatat că pe corpul bărbatului nu sunt urme vizibile ale vreunei agresiuni şi s-a stabilit că decesul ar fi survenit cu aproximativ o lună anterior datei la care a fost găsit.

Cei care au informaţii şi pot oferi detalii pentru identificarea bărbatului sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea identităţii şi a circumstanţelor exacte în care a survenit decesul.

Comenteaza