Pompierii şi-au etalat echipamentul de lucru în centrul Clujului GALERIE FOTO / VIDEO

Pompierii şi-au etalat echipamentul de lucru în centrul Clujului GALERIE FOTO / VIDEO
Pompierii clujeni şi-au etalat astăzi în centrul municipiului Cluj-Napoca echipamentele de lucru: autospeciale de stingere a incendiilor, ambulanţe sau maşini de teren pentru intervenţii de descarcerare, dar şi zeci de machete de maşini de intervenţii pot fi admirate în această dimineaţă în piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Cluj şi-au adus astăzi autospecialele în centrul oraşului, în piaţa Unirii, unde au amenajat şi o expoziţie de fotografii de la intervenţiile unde le-a fost cerut ajutorul sau de la exerciţii de simulare a incidentelor, la care au participat. Clujenii pot admira în centrul oraşului şi echipamentul de intervenţie al pompierilor, dar şi zeci de machete.

Ziua Pompierilor din România este sărbătorită în fiecare an în 13 septembrie, dată la care, în 1848, Compania de Pompieri din Bucureşti, condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu a reuşit să opună rezistenţă armatei otomane venite să înăbuşe Revoluţia Română pe Dealu Spirii.

 

Comenteaza