Ponta: "10 ani Udrea a lăudat SRI şi DNA, de joi a început războiul. Să se facă dreptate până la capăt!"

Ponta:
Premierul Victor Ponta a postat un mesaj în care arată că Elena Udrea a lăudat Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) timp de 10 ani, iar de joi a început războiul cu aceste instituţii, ceea ce nu e "de mirare", concluzionând: "Să se facă dreptate până la capăt".

"10 ani Dna Udrea a lăudat SRI si DNA! De joi a început războiul cu aceste instituţii - nimic de mirare! Să se facă dreptate până la capăt!", scrie Ponta pe Twitter.

Elena Udrea a declarat, într-un interviu că a intervenit la Victor Ponta pentru numirea Codruţei Kovesi la conducerea DNA şi că actualul şef interimar al SRI Florian Coldea a fost cel care a propus revenirea lui Kovesi de la Bruxelles, afirmând că cei doi au "o foarte bună relaţie".

Udrea a mai precizat că a depus la DNA un denunţ împotriva actualului director interimar al SRI Florian Coldea, pe care îl acuză că a instrumentat campania împotriva sa, în denunţ fiind amintită şi Codruţa Kovesi, procurorul-şef al DNA.

Întrebată în ce sens a intervenit pentru Kovesi, ea a răspuns: "În sensul în care dl Victor Ponta nu era de acord să se facă numirile procurorilor şi numirea dnei Kovesi, era singurul nume de interes, care îl interesa pe preşedintele Traian Băsescu. Singurul nume care interesa era Codruţa Kovesi; fusese o propunere a domnului Coldea, doamna Codruta Kovesi".

Elena Udrea a subliniat că ea a fost cea care a discutat cu Victor Ponta numirea lui Kovesi, susţinând că Victor Ponta "nu dorea acest lucru".

 

Comenteaza